10/04/2014, escrit per

Un treball de recerca de batxillerat supervisat per l’ICIQ premiat per la Societat Catalana de Química

El passat dia 9 d’abril es van lliurar a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona els Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química.  L’entrega de premis es va realizar en el marc del XXVI Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans, adreçat al professorat de secundària i d’universitats i que en aquesta edició s’ha centrat en la taula periòdica dels elements.

En aquesta edició s’han valorat 103 treballs de recerca presentats i un dels treballs premiats amb un accésit va ser el  treball «Efecte dels espectres d’absorció en l’eficiència de cèl•lules solars sensibilitzades amb colorant», del José Andrés Ballester, estudiant de 1er de batxillerat a l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona, i que va ser supervisat per la Laia Pellejà, investigadora del grup de recerca del Prof. Emilio Palomares. Per altra banda, pel fet d’haver estat premiat, el José Andrés podrá fer una estada de recerca a l’ICIQ.

Podeu veure el llistat de treballs de recerca en química premiats aquí.

Article sobre treballs de recerca de batxillerat supervisats per l’ICIQ

Etiquetes: ,   

Deixa'ns el teu comentari

Només es publicaran comentaris que:

  • siguin respectuosos i no siguin ofensius.
  • no siguin spam.
  • no siguin off topics
  • seguint les normes de netiqueta, els comentaris enviats en majúscula es convertiran a minúscules.

AGENDA

abril 2014
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« gen    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

© Institut Català d’Investigació Química, tots els drets reservats - Condicions d'ús